De beste OLED tv


Wanneer er OLED televisies op de Nederlandse markt verschijnen zullen wij regelmatig een verkiezing houden tuseen de televisies. De televisies met de, naar onze mening, beste prijs/kwaliteit verhouding zal gekroond worden tot 'Beste OLED TV van Nederland'. Omdat er nog geen OLED televisies op de Nederlandse markt zijn, kunnen wij deze competitie nog niet starten. Wel kunnen we alvast vooruit blikken op een interessante OLED televisies van Sony, die mogelijk ook naar Nederland komt.

Sony Xel 1 OLED Televisie

De Sony Xel 1 OLED televisie is een van de eerste commerciele OLED televsie die wereldwijd op de markt is verschenen. Deze televisie heeft een diameter van 11 inch en is in Nederland op slechts enkele locaties te koop voor een prijs van maarliefst 4000 euro. Deze televisie moet men dus ook gewoon zien als een echte televisie voor innovators. Deze televisie is niet bedoeld voor de massa, maar voor de elite die graag met de nieuwste tecchnische snufjes komt aanzetten.

 

In het Kort:
De Sony OLED XEL 1 is slechts 3 mm dik en produceert een fenomenale beeldkwaliteit die werkelijk ongevenaard is. De televisie is vanaf heden te koop bij Foka en Redcoon. Foka (klik op de naam op te bezoeken) biedt met 2500 euro de laagste prijs van Nederland, gevolgd door Redcoon met een prijs van 3000 euro.

 

Heeft u een tip voor onze verkiezing, doordat u bijvoorbeeld een erg goede OLED tv hebt gezien? Meld ons dat dan! Stuur ons een emailtje via onze contactpagina. Bedankt!